Demo

NOU: puteti incerca varianta demo a PROGest

Download demo

Program de facturare - PROGest

  • Generare rapida si automatizata a facturilor
  • Inregistrarea incasarilor si urmarirea facturilor neincasate
  • Emiterea automata a chitantelor
  • Genereaza: Declaratia 394, jurnale de vanzari/cumparari si situatii interne
  • Exportul datelor in format Excel / PDF
  • Contabilizare automata

PROGest este un program de facturare destinat simplificarii procesului de emitere a facturilor, de urmarire a incasarilor si de generare a rapoartelor interne si legale (jurnale de vanzari, cumparari, Declaratia 394) aferente acestora, indiferent de profilul de activitate al firmei dumneavoastra.

Facturare si emitere de chitante

Obiectivul principal al PROGest este crearea instrumentelor necesare simplificarii si eficientizarii operatiei de facturare prin:

PROGest emite automat chitante fiscale la introducerea unei incasari in numerar.

Urmarire incasari

PROGest gestioneaza incasarile de la clienti, oferind mijloacele de control a activitatii firmei prin:

Inregistrare Facturi si Plati Furnizori

Desi obiectivul principal al unui program de facturare este emiterea de facturi clienti, facilitatea de inregistrare a facturilor de la furnizori a fost adaugata pentru a permite:

Facturile de la furnizori se inregistreaza fara detalii de continut, evidentiind numai tipurile de achizitii necesare pentru jurnalul de cumparari.

Platile la furnizori sunt tratate similar cu incasarile de la clienti.

Raportari Legale si Interne

Declaratia 394 care se constituie automat prin centralizarea facturilor clienti emise si a facturilor de la furnizori inregistrate aferente unei perioade precizate. Facilitati oferite:

Jurnalele de vanzari si cumparari se genereaza automat pe perioadele selectate de utilizator. PROGest permite:

Pe langa aceste raportari legale, PROGest genereaza si o serie de situatii interne utile in relatia cu clientii si furnizorii:

Aceste situatii pot fi: consultate, imprimate sau exportate in format PDF sub forma de scrisori direct transmisibile clientilor.

Contabilizare

PROGest permite transferarea in contabilitatea firmei a notelor contabile care corespund operatiilor aferente unei perioade. Se pot contabiliza automat:

Interfata cu programele de contabilitate depinde de cerintele specifice ale acestora. PROGest are incorporata o interfata standard pentru programul de contabilitate INFORCE. Pentru alte programe se poate adapta, la cerere, interfata existenta.

Pentru detalii suplimetare legate de programul de facturare PROGest puteti consulta descrierea detaliata care contine si exemple de screenshot-uri din aplicatie.

Pentru a verifica modul de functionare PROGest puteti descarca varianta DEMO a programului.

Pentru a primi o oferta ne puteti contacta folosind datele din pagina de contact.

Va multumim.